Zakaj sem se poročila z Nejcem ...

Ne, nisem se samo zaradi njegovega izrednega občutka za modo in oblačenje (čeprav ima zelo izviren slog - sem šla prav poiskat en primer za ilustracijo). In je že res, da me je te dni pustil za 8 dni samo sredi Amerike s 4 podivjanimi mulci in se šel kopat na Bled (med drugim), ampak ... berite naprej!

Preden je Nejc v nedeljo odpotoval, sem videla, da s fanti snujejo nekakšno zaroto. Tik preden je šel, jim je še dal zadnje napotke (in tudi meni), naj fantje vsak dan pridno spremljajo mail, kot so se dogovorili.

In danes je prišel prvi mail iz Slovenije na Jakobov naslov (in kot bcc tudi na mojega). Čeprav fantje nikakor ne smejo izvedeti, da sem ta mail tudi jaz videla, vam ga bom čisto na skrivaj kar prilepila (in nič ne bom popravljala slovničnih napak, čeprav me srbijo prsti). Pššššt!

"Oj,

Upam, da se imate dobro. Pisem prvi mail, kot smo se dogovorili. Poklici se Bineta in Petra in na glas preberi tole.

Prosim sledite naslednjim navodilom:

1. Najprej poskrbi, da bosta oba z Binetom opravila svoje dnevne obveznosti, brez da vaju mama na to spomni. Potem ji povejta, da sta jih ze opravila, bo zelo vesela.

2. Potem se pojdite za kake pol ure (lahko tudi vec igrat spodaj z Lego kockami, nato pa se priblizno pol ure igrajte se zunajm. Ce vam je dolgcas, nesite ven se kake kartonaste skatle, ki so spodaj v kleti in iz njih naredite eno bazo od Harkonnenov. Pa potem probajte poslikat in mi posljite slikco.

3. Ko pridete nazaj notri, pojdite v najino sobo in pristimajte posteljo za masazo. Nato mamo dobro zmasirajte, vsaj kakih 15 minut! Super bi bilo, da ji skuhate se kak caj.

Ko to vse opravite pa mi napisite nazaj mail, kako vam je kaj slo.

Vem, da boste zmogli. Vas zelo pogresam.

Vas tata Nejc"

Kako jim je šlo?

Prva in druga točka sta jim skoraj uspeli (v bistvu ne ravno, samo v Ameriki bi sigurno rekli "goood job"), 3. je bila pa zadetek v polno.

Včeraj zvečer so me tako naenkrat masirali štirje tipčki! Katera ženska še doživi kaj takega? Niko me je sicer bolj tepel kot kaj drugega in se ob tem blazno zabaval, Peter je malce božal, Bine in Jakob sta se pa zelo trudila in prav tekmovala, kdo bo bolje našel mesto, kjer me boli in ravno prav stiskal, da ne bom cvilila od žgečkanja in bolečine. In res mi je dobro delo, mmm ...

No, zaradi tega maila sem se poročila z Nejcem.


SVEŽI  PRISPEVKI
povej nam kaj še ti!
arhiv